Voorstelling van onze palliatieve eenheidDe Lotus

De Lotus beschikt over 6 ruime kamers die comfortabel en huiselijk ingericht zijn. In elke kamer staat een elektrisch verstelbaar bed, een zetel en een koelkastje.

Kamer

Kamer De Lotus campus De Mick

Televisie, telefoon en internettoegang zijn te huur. Breng gerust persoonlijke dingen mee die uw kamer kunnen opfleuren en een eigen toets geven. 

Elke kamer beschikt over een eigen badkamer. Maar er is ook onze ruime, sfeervol ingerichte centrale badkamer waar u terecht kunt voor een douche, relaxatiebad of bubbelbad. 

Ingerichte badkamer met bubbelbad

Ingerichte badkamer met bubbelbad

Ehterische oliën

Etherische oliën

U heeft de keuze om de maaltijden te gebruiken op uw kamer of in de centrale leef- en eetruimte met modern ingerichte keuken. U of uw familie kunnen hier een snack bereiden of een favoriete maaltijd opwarmen en gezamenlijk tafelen of gezellig koffie drinken. 

Keuken en keukentafel

Keuken en eettafel

Een plek waar u en/of uw naasten terecht kunnen voor een rustmoment, gedachten en gesprek, voor luisteren en troosten, … Bij behoefte aan stilte of afzondering, kunt u zich terugtrekken in de hiervoor voorziene stille ruimte. 

Stille ruimte De Lotus

We trachten de laatste levensfase zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, met respect voor beleving, autonomie en eigenheid van de patiënt en diens omgeving. Daarom organiseren we zorg op maat. Dus geen strakke dagschema’s, we volgen het ritme van onze patiënten.