Stagein AZ Klina

Welkom!

Binnenkort doe je stage in (een campus van) AZ Klina.

AZ Klina is een organisatie die innoveert en zich continu verbetert. Onze organisatie heeft een belangrijke taak als opleidingsinstituut. Wij bieden studenten de kans om hun vaardigheden in te oefenen in een veilig leerklimaat. Wij zorgen voor een “open en warm” klimaat: studenten zijn welkom en vragen staat vrij.

Het ziekenhuis bestaat uit 3 campussen.

  • Campus Klina : acuut ziekenhuis
  • Campus Coda: palliatieve eenheid
  • Campus de Mick: revalidatie, palliatieve eenheid

We bieden elke student de kans om door te groeien en talenten ten volle te ontplooien. We creëren een klimaat waarin mensen zich gewaardeerd voelen.

Inge Dewaegenaere, stagecoördinator AZ Klina

Stage aanvragen

De aanvragen voor een stageperiode als verpleegkundige of zorgkundige gebeuren via de stagecoördinator van de desbetreffende school.

Wil je graag stage komen doen binnen onze instelling? Vul het aanvraagformulier in. Let er wel op dat je deze minimum 4 weken voor aanvang van je stage indient.

Eerste stagedag

Heb je eerder stage gelopen in AZ Klina? Bezorg dan de badgenummer van op de voor- en achterkant van je badge en kledijmaten aan de stagecoördinator.

Campus Klina en campus De Mick:

Op je eerste stagedag verwelkomen wij je graag tijdens het introductiemoment op maandag (met uitzondering van feestdagen). Studenten geneeskunde verwachten we om 8u aan de inkombalie. Alle andere studenten verwachten we om 8u45.

De studenten van campus De Mick begeven zich na het introductiemoment in campus Klina naar hun stageplaats in campus De Mick.

Campus Coda:

Afspraken i.v.m. de eerste stagedag worden gemaakt met de stagecoördinator.

studenten

Voorbereiding stage of stagedocumenten

Gelieve onderstaande documenten aan de stagecoördinator (inge.dewaegenaere@klina.be) te bezorgen.

  • Stagecontract (mits je dit van je school ontvangt)
  • Medisch attest
  • Getekende werkpostfiche

Zorg dat je al deze documenten tijdig bezorgt aan de stagecoördinator. Als dit niet in orde is, kan je stage niet starten.

Einde van je stage

Omdat wij ernaar streven om ons stageaanbod continu te verbeteren, vragen wij je om ons feedback te bezorgen over je stageperiode. Vul daarom ons online feedbackformulier in.

Als je tijdens je stageperiode ontdekt dat je AZ Klina verder wil verkennen, kan je bij ons als werkstudent verder aan slag. Heb je hier interesse voor? Bespreek dit dan zeker eens met de stagecoördinator.

Heb je nog een vraag?

Contacteer onze stagecoördinator Inge Dewaegenaere via inge.dewaegenaere@klina.be of via +32 3 298 10 80.

Veel succes!