Maak kennis met enkele collega'sWerken bij AZ Klina

Ida Van Gool

Ida Van Gool - verpleegkundige

“Ondertussen werk ik al 10 jaar in AZ Klina en doe het nog steeds even graag. Ik vind dat we hier een soort van familie zijn. Iedereen zorgt namelijk voor iedereen. We hebben elkaar ook allemaal nodig en dat vind ik een fijne, maar vooral warme gedachte.”

Ewa

Ewa Wiszowata - verantwoordelijke schoonmaak

"In 2014 startte ik in AZ Klina als schoonmaakster. Slechts 5 jaar later ging ik aan de slag als verantwoordelijke van de schoonmaakdienst. Werken met mensen en problemen oplossen zijn zaken die me veel voldoening geven. Als een patiënt, bezoeker of medewerker het werk van mijn team complimenteert, ben ik enorm trots."

Dries_Quote3

Dries Caremans - PMO manager

"AZ Klina is een relatief grote instelling en brengt dus heel wat kansen en opportuniteiten met zich mee. Anderzijds is ons ziekenhuis voldoende ‘kleinschalig’, en kan je daardoor veel collega's leren kennen en rechtstreeks aanspreken. De drukte en onvoorspelbaarheid die inherent zijn aan het ziekenhuis, zullen echter geen impact hebben op de collegialiteit en aangename werksfeer."

Vera Kupp

Vera Krupp - onthaalmedewerker

"Als onthaalmedewerker vind ik het contact met patiënten zeer belangrijk. Mijn ambitie is om hen zo goed en zo vriendelijk mogelijk verder te helpen. Op die manier kan de inschrijving bijdragen tot een aangenaam bezoek aan ons ziekenhuis. Een glimlach, vriendelijk zijn en steeds een luisterend oor bieden, doet wonderen en kost niets. Je leest het goed: ik doe mijn job heel graag!"

Ann_Schrauwen

Ann Schrauwen - ombudsvrouw

“Na jaren als hoofdverpleegkundige te hebben gewerkt was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Dankzij fijne gesprekken met mijn leidinggevenden en HR, heb ik een nieuwe wending gegeven aan mijn carrière en werk ik als ombudsvrouw. De hulp en de kansen die ik kreeg van AZ Klina hebben ervoor gezorgd dat ik met nieuwe energie er weer “voluit” voor ga.”