Dat is ook AZ KlinaLeuke momenten

After work drink

Jaarlijkse after work drink

Op een jaarlijkse After work drink worden honderden AZ Klina collega's verwend door onze eigen voedingsdienst. Huis DJ Robin (verantwoordelijke intensieve zorgen) zorgt voor een muzikale topavond en onze technische dienst levert een heus strand voor een zomerse sfeer. Topavond!

Ludieke "wat als" campagne voor gluren bij de buren

Gluren bij de buren

Met een ludieke 'Wat als' campagne schrijven AZ Klina collega's zich in om 1 dag op een andere afdeling te werken, te volgen, te gluren. Met een peter of meter leer je die dag heel wat andere collega's en andere jobs kennen in het ziekenhuis. 

Beleidsdag voor leidinggevenden

Gastvrijheid, ook in AZ Klina

Gastvrijheid was het thema van de beleidsdag voor leidinggevenden. Vincent Vermeulen, gekend van de school for butlers and hospitality bracht heel wat nieuwe ideeën en inspiratie bij. Een winnend team won bovendien zijn nieuwste boek. Gastvrijheid is alvast een thema waar nu alle AZ Klina collega's mee aan de slag gaan.

lunchbabbel

Lunchbabbel met directie

Ons directieteam hoort graag verhalen vanuit de organisatie. Schuif mee aan tafel en geniet met 10 andere collega's van een aangename lunchbabbel met 2 directieleden. Zo leert iedereen elkaar een beetje beter kennen.

Fitste team wint lunch

Fitste AZ Klina team

Een gezonde levensstijl stimuleren we in onze welzijnsbeleid. Met een actieve actie telden we de stappen van verschillende AZ Klina teams. Op tien dagen tijd stapten alle teams bijna de hele wereld rond. 

De sportiefste teams wonnen een lunch voor het hele team. Dat het gesmaakt heeft! 

Attentie dag van de medewerker

Tijd voor een attentie!

De dag van de verpleging heet in onze ziekenhuis "dag van de medewerker'. We vieren elke AZ Klina collega en voorzien een fijne attentie. Van insectenhoteltje tot soepbeker tot waterfles, ... We kiezen elk jaar iets leuks en ook duurzaam. 

Deze collega's ontvangen het graag!

Winterdrink

Winterdorp: here we come!

AZ Klina houdt ook van winterse dagen met sneeuw, glühwein en ander lekkers. We huren het Brasschaats winterdorp voor een avondje af. Plezier verzekerd!

Wafels

Lekkere wafels

Tijdens de kerstperiode 2022 werden alle medewerkers van campus Klina, campus De Mick en Coda getrakteerd op een lekkere wafel. Hard werken wordt beloond!

Muziek

Muziek

In ons ziekenhuis komen af en toe muzikanten langs om iedereen te betoveren met prachtige muziek.

Hier genieten onze medewerkers, patiënten en bezoekers van.