Selectieprocedurein AZ Klina

Wat mag je verwachten?

Wil je mee voluit voor zorg gaan? En wil je graag bij ons komen werken?
Dan kan je dit verwachten.

Solliciteren in AZ Klina

Stap 1

Heb je een vacature gevonden die bij je past? Upload dan je cv en, als je wil, ook een motivatiebrief bij de vacature van je voorkeur. Je krijgt van ons onmiddellijk een bevestiging dat we je sollicitatie hebben ontvangen. Geen vacature, maar wel goesting om bij ons te werken? Bezorg ons je spontane sollicitatie.

Solliciteren in AZ Klina

Stap 2

Onze HR-collega’s lezen jouw kandidatuur en bekijken of er een match is. Als dat zo is nemen we contact met je op. We bellen je om je uit te nodigen voor een gesprek.

Solliciteren in AZ Klina

Stap 3

Tijdens een gesprek willen we je beter leren kennen. We vinden het belangrijk om te weten wie jij bent en wat je zoekt. Ook bekijken we samen of je past in het team.

Solliciteren in AZ Klina

Stap 4

Na overleg laten we je zo snel mogelijk weten of we met je gaan samenwerken. Werd je niet geselecteerd? Dan laten we je dat uiteraard ook weten.

Solliciteren in AZ Klina

Stap 5

Wij leggen onze samenwerking vast in een arbeidsovereenkomst, we zorgen dat alles in orde is om je te ontvangen als onze nieuwe collega! En je maakt met je leidinggevende afspraken voor je eerste dag binnen AZ Klina.

Welkom!

Wat je nog moet weten

  • Soms doen we een telefonische screening of is er een tweede gesprek of assessment voorzien. We houden je hiervan op de hoogte!
  • Voor sommige vacatures zijn er wettelijke diplomavereisten, een eerste selectie doen we aan de hand daarvan. Je kan ons dan ook de nodige documenten voorleggen.
  • AZ Klina stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We selecteren onze toekomstige collega’s op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.