Intensieve zorgin AZ Klina

Op de intensieve zorgafdeling worden patiënten opgenomen na een zware heelkundige ingreep, een ernstige ziekte of een trauma waarbij de continue bewaking van vitale parameters noodzakelijk is.
intensieve

24/7 (bij voorkeur niet tussen 8 en 10 u)

Sector 1 (kamer 1401 - 1410):

+32 3 298 10 91

Sector 2 (kamer 1411 - 1420):

+ 32 3 298 10 92

Deze medische dienst bereikt u door onderstaande route te volgen
Routenummer

Contact met familie op Intensieve zorg

Na een opname op de afdeling Intensieve zorg spreken wij met u één contactpersoon af. Zo kunnen we misverstanden bij het doorgeven van informatie vermijden en respecteren wij de privacy van de patiënt. Deze contactpersoon kan zelf anderen verder inlichten. Op elk uur van de dag of de nacht kan deze contactpersoon telefonisch informeren naar de toestand van de patiënt. Hou er aub wel rekening mee dat we tussen 8 en 10 u. 's ochtends volop bezig zijn met de zorg. Zo kan de arts in de namiddag de familie te woord staan als zij dit wensen. Als u een langer en uitvoeriger gesprek met de behandelend arts wenst, kunt u een afspraak maken via de verpleegkundige. We willen u daarom vragen bij voorkeur niet tussen deze uren te bellen. Als er belangrijke veranderingen in de toestand van de patiënt zouden zijn, nemen wij sowieso zelf contact op. 

Bezoek afdeling Intensieve zorg

  • Bezoekuren: dagelijks: 15.00 - 16.00 u. en 19.00 - 20.00 u. max. 2 bezoekers. In samenspraak met de arts en de verpleegkundige kan hierop een uitzondering gemaakt worden. 
  • Kinderen onder 12 jaar worden niet toegelaten als bezoeker. In overleg met de verpleegkundige en/of de arts kan hierop een uitzondering gemaakt worden, als de kinderen hierop voorbereid worden.