Kunst in Klina: derde tentoonstelling van Brigitte Storms

AZ Klina opende een derde kunsttentoonstelling in het ziekenhuis: fotografe Brigitte Storms exposeert er vanaf april 2024.
Brigitte Storms

Brigitte heeft altijd al een enorm grote passie gehad voor Afrika. Dit uit zich dan ook in een groot deel van haar werken. Ze tracht de natuur in al haar vormen zo goed mogelijk weer te geven. “Ik probeer de momenten waarvan ik het geluk heb getuige te mogen zijn voor eeuwig vast te leggen. Zo kunnen ook andere mensen er mee van genieten.”, vertelt ze. 

 

Naast het vastleggen van momenten, wil ze ook verhalen vertellen met haar werken. “Met mijn fotografie wil ik anderen inspireren om de schoonheid van de natuur te waarderen. Mijn creaties zijn beelden van vrede, balans en puurheid. Zonder regels of verplichtingen, complete vrijheid ervaren. The Art of nature brengt ons de essentie.”


Eind 2022 werd er een kunstraad opgericht om bekende en minder bekende kunstenaars in het ziekenhuis te laten exposeren onder de naam ‘Kunst in Klina’. Ilya De Roey (afdelingshoofd cultuurcentrum Brasschaat), Carla Pantens (schepen van cultuur Brasschaat) en een team van ziekenhuismedewerkers willen met tijdelijke tentoonstellingen verschillende soorten kunst brengen tot bij de patiënt, bezoeker en medewerker.

Kunstraad 26/04
Brigitte Storms zebra's
Delen