03
SEP
18:00 - 20:00
AZ Klina ziekenhuis, zaal Atlas (route 217)

(Op)voeden doe je zo - Groepssessies over voeding bij kleuters en lagereschoolkinderen

Wat is een goede eter? Het voeden van je kind is een belangrijk thema in de opvoeding, waar heel veel meningen over bestaan. De houding van ouders ten opzichte van eten en het eetgedrag kunnen een rol spelen in zowel de fysieke als de mentale gezondheid van kinderen. Dit zorgt ervoor dat veel ouders een grote druk ervaren op wat, hoeveel, wanneer en hoe een kind eet.
InschrijvenMeer info
kleuter

Eten is iets wat een kind moet leren. Door kennis op te doen over de smaakontwikkeling van kinderen, kan je als ouder meer onderbouwde keuzes maken en op zoek gaan naar wat jouw kind nodig heeft, zowel lichamelijk als mentaal.

Je bent van harte welkom op onze groepssessies over voeding bij kinderen.

De groepssessies worden gegeven door professionals aan ouders van kleuters en lagereschoolkinderen. Het is aangewezen om beide sessies te volgen omdat ze een geheel vormen.

De sessies zullen bestaan uit informatie over gezond eetgedrag en de smaakontwikkeling van kinderen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan veelvoorkomende vragen en/of moeilijkheden over voeding. Er wordt steeds ruimte gemaakt voor ieders verhaal en bezorgdheden.

Praktisch

De reeks van 2 groepssessies kost 5 euro.

Delen

Inschrijvingsformulier

Welke groepssessie zal je volgen?
Met hoeveel personen volg je de sessies?