Infectie- en auto-immuunziekten

Op de dienst Infectie- en auto-immuunziekten worden patiënten met auto-immuun- en complexe infectieziekten alsook infectieziekten die niet binnen één specifiek orgaandomein vallen, behandeld.
foto_infectieziekten

Secretariaat Inwendige:

ma - do: 8.30 - 17.30 u.

vr: 8.30 - 15.00 u.

+ 32 3 650 50 53

Opgenomen patiënten verblijven meestal op de afdeling Verblijfsafdeling Inwendige 4
Deze medische dienst bereikt u door onderstaande route te volgen
Routenummer

Ambulante raadpleging algemene inwendige

Op de raadpleging algemene inwendige kunt u, bij grote voorkeur na verwijzing door uw huisarts, door dr. Pieter Monballyu geholpen worden voor specifieke problemen zoals vermoeidheid, vermagering, klierzwellingen, … waarbij er niet meteen een duidelijke diagnose voorhanden is.

Daarnaast kan hij u een holistische aanpak aanbieden wanneer u verschillende klachten hebt die niet binnen één orgaansysteem kunnen vervat worden, met voorstellen van diagnostiek en therapie op maat. Een aanpak volgens het biopsychosociaal model kan hierbij aan bod komen. Bij de vaststelling van complexe infectie- of auto-immuunziekten die niet binnen één orgaansysteem vallen, kan dr. Monballyu u verder opvolgen. In de andere gevallen verwijst hij u na een uitgebreid advies graag terug naar uw huisarts of een specifiek orgaanspecialist.

Het secretariaat inwendige kan door huisartsen en patiënten gecontacteerd worden om afspraken te maken voor raadpleging, maar ook om vragen te stellen.