Dr. Glenn De WeerdtAlgemene plastische heelkunde, Esthetische hoofd- en hals chirurgie, Microchirurgische borstreconstructies

GlennDeWeerdt
Verhinderd voor uw afspraak? Annuleer tijdig via bovenstaand nummer.
Deze zorgverlener bereikt u door onderstaande route te volgen
Routenummer

Raadpleging

Woensdag
-
14:00 - 18:00

Dr. Glenn De Weerdt is niet geconventioneerd.

Info over burgerlijke aansprakelijkheid leest u hier.

Voorstelling

Dr. Glenn De Weerdt studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen, waar hij tijdens zijn opleiding stage liep in The Royal Melbourne Hospital in Australië en deelnam aan een humanitaire missie naar Myanmar onder leiding van dr. Luc Beaucourt.

Tijdens zijn specialisatie genoot dr. De Weerdt een brede opleiding in plastische, reconstructieve en esthetische heelkunde in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, in het AZ Groeninge in Kortrijk, en binnen het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen. Nadien vervolgde hij zijn opleiding in Londen. In St. George's University Hospitals NHS Foundation Trust en in Imperial College Healthcare NHS Trust verdiepte dr. De Weerdt zich verder in de dermato-oncologie en in (microchirurgische) reconstructies van ledematen, van de borst en van hoofd-halsdefecten. In The Royal Marsden NHS Foundation Trust legde dr. De Weerdt zich als microvascular fellow specifiek toe op borstreconstructies met eigen weefsel.

Na het behalen van zijn diploma als plastisch chirurg, werkte dr. De Weerdt in het Leids Universitair Medisch Centrum in Nederland. In tussentijd verdiepte hij zich verder in de esthetische chirurgie van het aangezicht en de hals, alsook in niet-heelkundige behandelingstechnieken. Ten slotte volgde hij ook een gerenommeerd fellowship van het Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie in Gent, met de nadruk op esthetische gelaatschirurgie, bij dr. Patrick Tonnard en dr. Alexis Verpaele.