Seksuologie

Als u moeilijkheden of bezorgdheden ervaart op seksueel en/of relationeel gebied, dan kunt u hiermee terecht bij een seksuoloog.

Contact

Bel voor het maken van een afspraak:

Ma tussen 14 en 15u
Di tussen 11 en 12u
Vrijdag tussen 12u30 en 13u

 • icoon Contact

  Inge De Clippeleir:
  seksuoloog, sekstherapeut en relatietherapeut

  Consultatie:

  • Maandag 16-20u
  • Vrijdag 8u30-12u30

  Mail voor een afspraak inge.declippeleir@klina.be of bel op de belmomenten : 03 650 52 92.

  Maandag tussen 14 en 15u
  Dinsdag tussen 11 en 12u
  Vrijdag tussen 12u30 en 13u

 • icoon Patiënteninformatie

  Inge De Clippeleir heeft momenteel een patiëntenstop voor niet-oncologische patiënten

  De eerste stap zetten is niet zo gemakkelijk. Weet dat u heus niet de enige bent met problemen en dat er vaak iets gedaan kan worden. Wacht dus niet te lang om hulp te zoeken! Een kennismakingsgesprek kan heel wat duidelijkheid brengen. Soms blijft het bij een éénmalig gesprek en kunt u met de juiste uitleg en een aantal praktische tips al een eind op weg. Het kan zijn dat er meerdere gesprekken nodig zijn. Hierbij staat een gedragsmatige aanpak (concrete opdrachten) centraal. Er wordt multidiciplinair samengewerkt met o.a. huisartsen, gynaecologen, urologen, bekkenbodemtherapeuten, … Een gesprek met een seksuoloog wordt door veel mensen als een grote hulp ervaren.

  Hoofdactiviteit

  Begeleiden van oncologische patiënten en hun (eventuele) partner tijdens en na hun behandeling (zowel gehospitaliseerd als ambulant). 

  Daarnaast kunnen ook personen die problemen ondervinden op onderstaande gebieden begeleid worden: pijn bij het vrijen, vaginisme, erectiestoornissen, te vroeg klaarkomen, geen zin, problemen gerelateerd aan ziekte en/of handicap, relationele problemen, aseksualiteit, seksuele geaardheid, onzekerheden, seksuele problemen gerelateerd aan de menopauze, … Deze raadplegingen zijn beperkt waardoor er een wachttijd kan optreden.

   

  • Individueel consult voor niet-oncologische patiënten € 50.
  • Koppelconsult voor niet-oncologische patiënten: € 55.

   

  U hoeft niet doorverwezen te worden door uw huisarts of een andere specialist. U kunt ook zelf een afspraak maken.