Comfort en service

 • Gratis internet

  AZ Klina biedt u gratis draadloos internet aan via uw persoonlijke laptop, tablet of smartphone. U kunt uw toegangspaswoord vragen aan de rode infobalie in de inkomhal of aan een secretariaat. 

 • Eetgelegenheid / Winkel

  Welkom in onze cafetaria/winkel!

  In de grote hal van het ziekenhuis (links als u binnenkomt) vindt u een overdekte winkel en cafetaria. U kunt er warme en koude gerechten verkrijgen in combinatie met een aanbod geschenkartikelen, snuisterijen en een dagbladhandel.

  U bent welkom in onze cafetaria:

  • elke werkdag tussen 8u30 en 20u
  • In het weekend tussen 12u en 20u

   

  Lees hier de menukaart

 • Rolstoelen

  Er zijn rolstoelen ter beschikking in de grote inkomhal van het ziekenhuis.U kunt een rolstoel ontlenen met gebruik van een muntstuk van 2 euro. Bij het terugbrengen van de rolstoel krijgt u uw muntstuk terug.

 • Bankautomaat

  In de grote inkomhal van het ziekenhuis (rechts als u binnenkomt) vindt u een bankautomaat van Belfius. Iedereen kan hier geld afhalen. Klanten van Belfius kunnen ook andere verrichtingen doen.

 • Parkeren

   

  Aan de ingang van het ziekenhuis zijn er 4 parkeerplaatsen voor kort parkeren. Deze plaatsen mogen alleen gebruikt worden om passagiers te brengen en/of op te halen. De parkeertijd is maximum 15 minuten.
  Nadien plaatst u uw wagen zo vlug mogelijk op de betaalparking zodat de parkeerplaatsen ook gebruikt kunnen worden door personen die na u komen.
   

  Tarieven

  patiënt, bezoeker, 
  vertegenwoordiger

  Parkeertijd tot 30 min gratis
  Eerste uur € 1.50
  Elk bijkomend begonnen uur € 1
  Maximumbedrag € 6
  10 beurtenkaart € 9
  Weekabonnement   € 12,5

   

  Informatiebrochure parking

   

  Parking voor huisartsen

  Huisartsen die hun patiënten komen bezoeken kunnen op de voor hen gereserveerde parking vooraan tegen de straatkant parkeren. Toegang is mogelijk via hun persoonlijke badge.

 • Roken en GSM gebruik

         

  AZ Klina is een rookvrij ziekenhuis. Wij willen u vriendelijk vragen enkel buiten in de voorziene overdekte rookzone te roken. Alvast bedankt om niet te roken vlak voor de hoofdingang. 

   

  GSM gebruik kan de werking van bepaalde medische apparatuur verstoren. Beperk daarom het gebruik van uw GSM in het ziekenhuis en schakel uw toestel volledig uit op de afdelingen waar veel patiëntenmonitoring gebeurt zoals spoed, intensieve zorgen, cardiologie en neonatologie. 

  Dank voor uw begrip, we stellen uw medewerking hierbij zeer op prijs.