Comfort en service

 • Gratis wifi

  AZ Klina biedt u gratis draadloos internet aan via uw persoonlijke laptop, tablet of smartphone.

 • Cafetaria / winkel

  In de grote hal van het ziekenhuis (links als u binnenkomt) vindt u een winkel en cafetaria. U kunt er warme en koude gerechten verkrijgen, net als geschenkartikelen, snuisterijen en kranten en tijdschriften.

  U bent welkom in onze cafetaria:

  • elke werkdag tussen 8.30 u. en 20 u.
  • in het weekend en op feestdagen tussen 12 u. en 20 u.

  Bekijk hier de menukaart

 • Rolstoelen

  Er zijn rolstoelen ter beschikking in de grote inkomhal van het ziekenhuis. U kunt een rolstoel ontlenen met een muntstuk van 2 euro. Bij het terugbrengen van de rolstoel krijgt u uw muntstuk terug.

 • Bankautomaat

  In de grote inkomhal van het ziekenhuis (rechts als u binnenkomt) vindt u een bankautomaat van Belfius. Iedereen kan hier geld afhalen. Klanten van Belfius kunnen ook andere verrichtingen doen.

 • Parkeren

   

  Aan de ingang van het ziekenhuis zijn er 4 parkeerplaatsen voor kort parkeren. Deze plaatsen mogen alleen gebruikt worden om patiënten te brengen en op te halen. Hier mag u maximum 15 minuten parkeren.
  Nadien zet u uw wagen zo vlug mogelijk op de betaalparking, zodat de parkeerplaatsen gebruikt kunnen worden door personen die na u komen.
   

  Tarieven

  Patiënt, bezoeker, 
  vertegenwoordiger

  Parkeertijd tot 30 min gratis
  Eerste uur € 3
  Elk bijkomend begonnen uur € 1
  Maximumbedrag € 8
  10 beurtenkaart € 12
  Weekabonnement   € 16

   

  Informatiebrochure parking

   

   

   

 • Roken en smartphonegebruik

         

  AZ Klina is een rookvrij ziekenhuis. Wij willen u vriendelijk vragen enkel buiten in de voorziene overdekte rookzone te roken. Bedankt om niet te roken vlak voor de hoofdingang. 

  U mag uw mobiele toestellen (Smartphone, tablet, laptop) gebruiken, behalve op plaatsen waar dit uitdrukkelijk verboden wordt.

  Dank voor uw begrip, we stellen uw medewerking zeer op prijs.

  Update: 05 07 2021