Comfort en service

 • Gratis wifi

  AZ Klina biedt u gratis draadloos internet aan via uw persoonlijke laptop, tablet of smartphone.

 • Cafetaria / winkel

  In de grote hal van het ziekenhuis (links als u binnenkomt) vindt u een winkel en cafetaria. U kunt er warme en koude gerechten verkrijgen, net als geschenkartikelen, snuisterijen en kranten en tijdschriften.

  U bent welkom in onze cafetaria:

  • elke werkdag tussen 8.30 u. en 18 u.
  • in het weekend tussen 12 u. en 18 u.

  Bekijk hier de menukaart

 • Rolstoelen

  Er zijn rolstoelen ter beschikking in de grote inkomhal van het ziekenhuis. U kunt een rolstoel ontlenen met een muntstuk van 2 euro. Bij het terugbrengen van de rolstoel krijgt u uw muntstuk terug.

 • Bankautomaat

  In de grote inkomhal van het ziekenhuis (rechts als u binnenkomt) vindt u een bankautomaat van Belfius. Iedereen kan hier geld afhalen. Klanten van Belfius kunnen ook andere verrichtingen doen.

 • Parkeren

   

  Aan de ingang van het ziekenhuis zijn er 4 parkeerplaatsen voor kort parkeren. Deze plaatsen mogen alleen gebruikt worden om patiënten te brengen en op te halen. Hier mag u maximum 15 minuten parkeren.
  Nadien zet u uw wagen zo vlug mogelijk op de betaalparking, zodat de parkeerplaatsen gebruikt kunnen worden door personen die na u komen.
   

  Tarieven

  Patiënt, bezoeker, 
  vertegenwoordiger

  Parkeertijd tot 30 min gratis
  Eerste uur € 1.50
  Elk bijkomend begonnen uur € 1
  Maximumbedrag € 6
  10 beurtenkaart € 9
  Weekabonnement   € 12,5

   

  Informatiebrochure parking

   

   

   

 • Roken en smartphonegebruik

         

  AZ Klina is een rookvrij ziekenhuis. Wij willen u vriendelijk vragen enkel buiten in de voorziene overdekte rookzone te roken. Bedankt om niet te roken vlak voor de hoofdingang. 

  Smartphonegebruik kan de werking van bepaalde medische apparatuur verstoren. Beperk daarom het gebruik van uw smartphone in het ziekenhuis en schakel uw toestel uit op de afdelingen waar veel patiëntenmonitoring gebeurt, zoals spoed, intensieve zorgen, cardiologie en neonatologie. 

  Dank voor uw begrip, we stellen uw medewerking zeer op prijs.