App 'My Klina'voor de huisarts

AZ Klina voor de huisarts

Beste huisarts

We informeren u graag over onze App 'My Klina'. Deze app is zowel voor Apple als Android gebruikers beschikbaar en vervangt het papieren boekje 'AZ Klina voor de huisarts'.

Toegang huisartsenfunctionaliteit

U krijgt als huisarts toegang tot de persoonlijke telefoonnummers en e-mailadressen van onze Klina artsen, net zoals in het vroegere boekje. Vraag uw account aan via directiesecretariaat@klina.be

Als u een account op basis van uw e-mailadres hebt ontvangen, kunt u een nieuw paswoord instellen met behulp van onderstaande handleiding:

.

Patiëntenportaal

Patiënten kunnen via deze App de contactgegevens van de verschillende secretariaten en basisgegevens van de artsen raadplegen. Het is momenteel al voor verschillende medische diensten mogelijk om 'online afspraken' te maken. Deze functie wordt snel verder uitgebreid. 

Bij de medische diensten die met online afspraken werken vindt u onderstaande blauwe button, zowel op de pagina van de medische dienst als op de fiche van de betrokken arts. U kunt ook voor uzelf als patiënt een login aanmaken. Let wel, dit kan niet via het e-mailadres dat u gebruikt om als huisarts aan te loggen.

button afspraak maken

Wat als u de App al gedownload heeft als patiënt?

U hebt dan volgende keuzes:

  1. U laat uw patiënten profiel verwijderen en gebruikt met uw huidige e-mailadres enkel de huisartsenfunctionaliteit.
  2. U bezorgt ons een ander e-mailadres om toegang te krijgen tot de huisartsenfunctionaliteit.

Contacteer het directiesecretariaat via directiesecretariaat@klina.be