Verwenweek (16-20 november) voor 75-plussers in AZ Klina

Het Geriatrisch Support Team en de diensten Geriatrie van AZ Klina zorgen dagelijks voor het welzijn van de 75-plussers die opgenomen zijn in het ziekenhuis. Tijdens de seniorenweek van 16 tot 20 november 2015 doen beide teams nog een extra inspanning om de patiënten in de watten te leggen. Elke dag van die week wordt er een bijzondere activiteit georganiseerd.

De verwenweek opent met een kleine attentie voor onze senioren en de voorstelling van het weekprogramma. Op dinsdag wordt er geturnd.

Woensdag kunnen de senioren genieten van een wellnessdag en donderdag worden er volksspelen georganiseerd. Om de week af te sluiten komen er kinderen van het 3de leerjaar op bezoek om samen met onze patiënten bingo te spelen.

Terwijl de senioren in de watten gelegd worden, kunnen bezoekers, familie en medewerkers aan de infostand in het atrium terecht voor informatie over de werking van het Geriatrisch Support Team, langer en veilig thuis wonen en het verenigingsleven in de gemeenten voor actieve senioren.

Seniorenweek van 16 tot 20 november in AZ Klina, Augustijnslei 100 te Brasschaat.