In de krant: Personeel AZ Klina zoekt mee collega's

Kok in operatiekamer? Personeel AZ Klina zoekt mee naar 20 extra collega

Het Laatste Nieuws/Antwerpen Noord,

Za. 09 Feb. 2019, Pagina 43

Het AZ Klina in Brasschaat is op zoek naar twintig extra personeelsleden voor de ondersteunende diensten. Een deel van het huidige personeel speelt zelf een rol in de jobcampagne die Klina is gestart.

Het AZ Klina telt momenteel 1.650 werknemers in loondienst en met artsen erbij ongeveer 2.000. Bij de ondersteunende diensten zoals voeding, schoonmaak en technische dienst werken 250 mensen, maar daar zoekt Klina nog een twintigtal extra arbeidskrachten, vooral in de schoonmaak en de voeding. Een kok die zijn groenten snijdt in een operatiekamer, een technicus die in de keuken soep mixt met boren en een schoonmaakster die haar poetsemmer gebruikt om koffie te schenken... Het zijn duidelijk mensen met een talent, maar op de verkeerde plaats.

Met de slogan 'Gebruik je talent op de juiste plaats' wil AZ Klina, met een knipoog, mensen warm maken voor een job bij de ondersteunende diensten in het ziekenhuis. "We zijn nu met een jobcampagne gestart waarin het personeel zelf een hoofdrol speelt", lacht woordvoerster Karolien Loriers. "De campagne zal de komende dagen overal verschijnen op scholen, bij de gemeente, in het ziekenhuis en op sociale media."

Geïnteresseerden zijn welkom op een jobavond op 28 februari tussen 16 en 19 uur in campus Klina. Je kan dan kennismaken met het ziekenhuis en ontdekken wat een job bij Klina inhoudt. Naast een rondleiding op de afdeling krijg je ook de kans om naar de ervaringen te peilen van de huidige medewerkers van het keukenteam, de schoonmaakploeg of technische dienst.

Meer info: www.azklina.be.

(VTT)