Nieuws

Nieuws

BK wielrennen (31/7) komt door Brasschaat

Op zondag 31 juli gaat het BK wielrennen voor nieuwelingen door in Brasschaat, en dus rond ons ziekenhuis. Er worden een aantal verkeersmaatregelen genomen door de gemeente. Zo zal er heel wat éénrichtingsverkeer zijn. Meer info over deze maatregelen vind je hier.

Filmpje 'uw AZ Klina factuur uitgelegd'

Bij ons is niet alleen goede zorg belangrijk. Ook bij het ontvangen van je ziekenhuisfactuur willen we dat je weet waar je aan toe bent. 
In deze korte animatievideo leggen wij je uit hoe je de kosten van je zorg in AZ Klina goed kan inschatten. 

Comfort en huiselijkheid op vernieuwde materniteit

Op dinsdag 7 juni stelden wij onze vernieuwde materniteit voor. AZ Klina heeft één van de grootste materniteiten in de regio en we durven zonder overdrijving stellen: ook één van de allermooiste…

AZ Klina officieel eigenaar van Vesaliusgebouw

 

Zorgpunt Grens opent op 1 april de deuren in Essen

Vanaf vrijdag 1 april 2022 kunnen mensen uit de regio Essen terecht in het Zorgpunt Grens, een initiatief van AZ Klina in samenwerking met de gemeente Essen. In het zorgpunt zijn patiënten welkom voor bepaalde soorten zorg die je normaal in een ziekenhuis krijgt. Met het zorgpunt brengen we die diensten dichter naar de mensen toe.

Nieuwe robot plaatst knieprotheses

AZ Klina gebruikt sinds begin februari de chirurgische robot ‘Rosa’ voor orthopedische ingrepen. Een primeur in de regio Antwerpen-stad en Noord-Antwerpen. Rosa assisteert 2 artsen orthopedie bij het plaatsen van totale knieprotheses. De artsen blijven uiteraard zelf instaan voor elke beslissing die ze nemen en voor alles wat ze doen.

De Helix partners slaan de handen in elkaar voor cybersecurity

We leven steeds meer in een digitale wereld.  Die evolutie brengt een heleboel opportuniteiten, maar ook een pak nieuwe uitdagingen met zich mee. Met als grootste bezorgdheid: hoe houden we online informatie veilig?

Grote Willi bracht een ode aan ons zorgpersoneel

 

Op donderdagavond (30/12) kwam de lichtpop Grote Willi langs bij AZ Klina en Vesalius en bracht een ode aan al het zorgpersoneel.

Niersteenkliniek AZ Klina Brasschaat behoort tot Europese top

De niersteenkliniek van AZ Klina kreeg een bijzondere erkenning van de European Board of Urology op basis van haar expertise in de behandeling van complexe nierstenen, hoogstaand wetenschappelijke onderzoek en een kwalitatieve opleiding van urologen.

Geen telefoon voor annulering? Uw afspraak gaat door!

 

In AZ Klina gaan voorlopig alle raadplegingen, opnames en ingrepen gewoon door. U mag er dus van uitgaan dat ook uw afspraak doorgaat, tenzij wij u contacteren. Hoort u niets van ons, dan verwachten we u op het afgesproken tijdstip in het ziekenhuis.

Pagina's