BBQ ten voordele van Coda

1 juli 2018 - 12:00 - 19:00
Bredabaan 743 in Wuustwezel (Gooreind)

Op zondag 1 juli is het weer zover.  Voor de 24ste keer zal een reuzentent worden opgesteld in de mooie kloostertuin achter de gebouwen van Coda . 

Er worden niet minder dan 3.000 bezoekers verwacht, waarvoor de grillvuren al om 11.30 uur worden aangestoken. Bent u een fervent vegetariër?  Geen probleem, er zijn groenteburgers, veilingverse  groenten en fruit in overvloed.

Heerlijk wandelen in de historische kloostertuin
Hou je meer van de natuur dan van de heerlijke BBQ-worsten of de verse vis? Ook dat is geen probleem.  Je kan wandelen in het prachtige kloosterdomein - 40 hectare groot - en kuieren in de heraangelegde historische kloostertuin, met haar mooie oude boomgaard en haar authentieke kruidentuin met meer dan 50 verschillende hedendaagse en oude kruiden. 

Demonstraties voor groot en klein
Ook kinderen zijn meer dan welkom.  Naast de springkastelen, de kinderschmink en dans- en muziekoptredens, kan men de demonstraties volgen van een heuse schapen- en eendendrijver met herdershonden.

Vooraf inschrijven niet nodig
Ook dit jaar staat de Vriendenkring van Coda er garant  voor dat alles vlekkeloos zal verlopen en dat vooraf inschrijven absoluut niet nodig is.  Bij een informatiestand kan men steeds de nodige uitleg krijgen over Coda, het Pilootproject Zorg met de geplande nieuwbouw en de vrijwilligerswerking.

Info:  CODA vzw. -  palliatieve zorg, 
Bredabaan 743 te 2990 Gooreind- Wuustwezel.
website:  www.coda-palliatievezorg.be