Hoe ziet jouw dag er uit?

half 7 's morgens Normaal lig jij nog te slapen maar de verpleegsters zijn al druk aan het werk en kijken wat er nog allemaal gedaan moet worden!  
7 uur De kindjes die al wakker zijn worden gewassen en verzorgd.  
8 uur Tijd voor ontbijt! Alle kindjes die nu nog slapen worden wakker gemaakt om boterhammetjes te smullen!  
half 9 De kindjes die medicijntjes moeten nemen krijgen die nu van de verpleegster.  
9 uur Vanaf 9 uur kan de dokter op bezoek komen om te kijken hoe het met je gaat en wat je nog moet doen om vlug te genezen.  
10 tot 12 uur Joepie! De speljuf komt langs! Ofwel komt zij je halen om mee in het klasje te gaan spelen of te knutselen, ofwel komt de juf spelletjes brengen waarmee je op je kamer mag spelen  
12 uur Het is weer etenstijd!  
1 tot 3 uur 's middag Na het eten rusten we een beetje, dan zijn we uitgerust voor als er iemand straks op bezoek komt!   
2 uur 's middags De verpleegsters die vanmorgen al vroeg hebben gewerkt gaan nu vertellen aan de verpleegsters die de namiddag moeten werken, welke kindjes er allemaal zijn, waarom ze er zijn en wat er moet gebeuren.  
half 3 Nu komt de verpleegster opnieuw medicijnen geven.  
3 uur Vanaf nu mag je bezoek krijgen. Geniet er maar van want nu komen ze speciaal voor jou!  
5 uur Joepie, het is weeral etenstijd!  
vanaf half 8 's avonds Het wordt stilaan tijd om te gaan slapen. Je bezoek gaat nu naar huis zodat jij rustig je speelgoed kunt opruimen, je pyjama kunt aandoen en tandjes kunt poetsen.  
half 9 Nu komt de verpleegster opnieuw medicijntjes geven   
half 10 De verpleegster die heel de nacht wakker blijft komt kijken welke kindjes er allemaal blijven slapen en wat ze nodig hebben om goed te slapen.    
10 uur De nachtverpleegster komt kijken of iedereen al slaapt, het wordt dan heel stilletjes, probeer maar rustig te slapen. Slaapwel!