Centrum voor Reproductieve Geneeskunde CRG (Fertiliteit)

Het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde van AZ Klina helpt vrouwen en koppels met een verminderde vruchtbaarheid om hun kinderwens te vervullen. U maakt een afspraak met onze fertiliteitsartsen via het secretariaat op het nummer: 03 650 50 83.

 • icoon Info voor huisartsen en gynaecologen

  Vanaf 1 oktober 2019 kunt u bij het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde van AZ Klina terecht voor vruchtbaarheidsonderzoeken en besprekingen.

  Vanaf 2020 biedt CRG Klina ook cyclusmonitoring, fertiliteitschirurgie en hormonale superovulatie, net als inseminaties en de eicelaspiratie (pick-up) in het kader van in-vitrofertilisatie (IVF) of intracytoplasmatische sperma-injectie (ICSI). 

  De IVF- of ICSI-behandeling wordt dan op het CRG UZA uitgevoerd.

   

 • icoon Patiënteninformatie

  Het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde van AZ Klina helpt vrouwen en koppels met een verminderde vruchtbaarheid om hun kinderwens te vervullen. Ongeveer 15% van de koppels heeft nood aan medische hulp bij het vervullen van hun kinderwens.Voor gespecialiseerde en speciale technieken werken we samen met het UZA (Universitair Ziekenhuis Antwerpen).Vanaf 01 oktober 2019 kan u terecht bij onze fertiliteitsartsen voor advies.