01
OKT
18:00 - 20:00
AZ Klina ziekenhuis, zaal Atlas (route 217)

(Op)voeden doe je zo? - Groepssessies over voeding voor ouders van adolescenten

Wat is een goede eter? Het voeden van je kind is een belangrijk thema in de opvoeding, waar heel veel meningen over bestaan. Adolescenten ontwikkelen op dit vlak meer vrijheid, maar kunnen tegelijkertijd nog niet altijd inschatten wat ze nodig hebben. Dit zorgt ervoor dat ouders een druk kunnen ervaren om ervoor te zorgen dat hun adolescent goed en gezond eet.
InschrijvenMeer info
eten

Een goed eetpatroon is iets wat moet groeien. Door kennis op te doen over de smaakontwikkeling van jongeren en de ontwikkelingstaken waar een puber mee te maken krijgt, kan je als ouder je adolescent beter ondersteunen en helpen om de juiste keuzes te maken.

Meer info

De groepssessies worden gegeven door professionals aan ouders van adolescenten (+/- vanaf 11 jaar). Het is aangewezen om beide sessies te volgen omdat ze een geheel vormen.

De sessies zullen deels bestaan uit informatie over gezond eetgedrag en de smaakontwikkeling van kinderen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan veelvoorkomende vragen en/of moeilijkheden over voeding. Er wordt steeds ruimte gemaakt voor ieders verhaal en bezorgdheden.

Praktisch

De reeks van 2 groepssessies kost 5 euro.

Delen

Inschrijvingsformulier

Welke groepssessie zal je volgen?
Met hoeveel personen volg je de sessies?